Društvena mreža namjenjena korisnicima EU fondova

Mreža je namijenjena organizacijama javnog sektora i tvrtkama koje koriste fondove EU-a i drugih globalnih donatorskih agencija. Mreža je trenutno besplatna za korištenje svima, no najavljena je mogućnost premium paketa za različite profile korisnika koji će se plaćati dok će osnovni paket ostati besplatan.

Razlika između drugih društvenih mreža i Publiconna je u tome što on spaja organizaciju ili tvrtku, zaposlenike i ideje izravno s financijskim i drugim resursima potrebnim za ostvarenje ciljeva i pronalazak partnera i suradnika.

“Na ovu ideju smo došli jer se natječaji objavljuju na puno različitih mjesta,a za jedan projekt treba i po nekoliko partnera,što zna biti obeshrabrujuće”, rekla je Sandra Benčić, suosnivačica Publiconna.

Osim samog umrežavanja i pristupa informacijama o natječajima, Publiconn olakšava komunikaciju, suradnju i partnerstva organizacija na zajedničkim projektima. Preko ove mreže organizacije se povezuju s privatnim sektorom i mogu dobivati ponude te pronaći dobavljače za radove, usluge i robu potrebnu za provedbu određenog projekta.

Publiconn omogućava korisnicima sklapanje partnerstva i razmjenu informacija na međunarodnoj i međusektorskoj razini te osnivanje zatvorenih i otvorenih pod-platformi za grupe organizacija ili njihove mreže kako bi se olakšala komunikacija i razmjena sadržaja.

Ciljana publika ove mreže su organizacije i tvrtke koje koriste međunarodne natječaje, ali važnu skupinu čini i privatni sektor pošto se ulaskom u EU za njih otvara veliko tržište.

Iz Publiconna razvijaju i virtualnu knjižnicu u kojoj će korisnici ove mreže moći pohraniti sve publikacije vezane uz projekte.

Izvor: Lider.hr

, , ,

Menu