Ručna nosiljka za djecu

 Ručna nosiljka za djecu jednostavna i praktična, zamišljena je kao sigurno riješenje protiv zamora ručnog zgloba nositelja koji se javlja kada isti pokušava ljuljati dijete noseći ga u jednoj ruci. Nosiljka ima više izvedbi, a namijenjena je zabavi i ljuljanju djece do cca 3. godine života. 
17.01.2013. Proizvod u razvoju, patent
Kontakt osoba: Vanja Turak

Tel: 00385 (0)95 905 45 62

Email: turak.vanja@hotmail.com

Potrebno nam je:
- Kupac tehnologije
- Partner za poslovnu suradnju

Tražimo partnera zainteresiranog za poslovnu suradnju, razvijanje prototipa, međunarodnu zaštitu i plasman proizvoda na tržište.

Opis

Ručna nosiljka za djecu omogućava kvalitetnije provođenje slobodnog vremena roditelja/staratelja s djecom, olakšava ostvarivanje kontakta među njima, poboljšava njihovu komunikaciju, razvija povjerenje i toplinu odnosa te popunjava dosadašnju prazninu u fizičkom sudjelovanju roditelja u razvoju djeteta. Primjenjivati se može gotovo svugdje, od javnih prostora i površina, preko plaža, vlastitog vrta ili okućnice, dječjih vrtića ili igraonica pa sve do intimnosti kuće.

O inovatoru

Vanja Turak, rođen 1973. godine, 3 patentne prijave, iskustvo u razvoju projekata. Zaposlen.

 

Kako ti se dopada ovaj projekt?

Ocjeni i pomogni nam pri izboru najboljih projekata i ideja u Hrvatskoj! Podjeli na društvenim mrežama, podrži ga, promoviraj i komentiraj!

 

Ocjeni
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

 

Lajkaj i podijeli

http://en.genius-croatia.com/wp-content/uploads/2013/01/Rucna-nosiljka-za-djecu-150x150.pngDigg ThisShare via emailSubmit to redditSubmit to StumbleUponShare on Tumblr
Ručna nosiljka za djecu, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Menu